Followers

Friday, December 24, 2010

Ikan Bakar PARAMESWARA

Location:
Ikan Bakar PARAMESWARA
Medan Ikan Bakar, Pengkalan Pernu, Umbai, 75460 Melaka.


Contact No:
En. Jalaludin (012-3152301)
En. Rahmat (013-6825718)

Sesiapa yang nak buat tempahan awal bolehlah telefon ke nombor yang tertera di atas.


Pergi mkn ikan bakar ni konon2 nak buat farewell for Hasrina ni haaa (Last Tuesday)...
Every week is her last week here...
Hehe...

Apa2 pun best mkn malam tu even tak rmai yg join (keh3)..
Layan gambo je ye..
Tak kose akak nak type pjg2..


:: her farewell ::
:: bajet comel :: hikhikhik ::


:: ime ::
:: bajet comel jugak ::


:: buttered prawn ::


:: 1/2 ikan masak sweet sour ::


:: 1/2 ikan bakar ::


:: sotong goreng tepung ::


:: with soursoup ::
:: penuh dgn kepura2an :: i lah tu ::

Kalau mkn kat sni, depa akan serve buah-buahan dulu (ikut sunnah nabi)...
Then sajian utama adalah nasi lemak...
Kalau nak nasi putih biasa pun boleh tapi kene requestla...

Daaa...
See u then...


8 comments:

Afizz said...

Eeeeeei....geramnya tengok ikan sweet sour ngan sotong goreng tepung tu..! Mesti sedap kan?

Entri Terkini
Bila Kanak-Kanak Mengejar Populariti

dawooz said...

sedap tul la..
meleleh air liur ni..hee

Syed Hilmi Syed Yahya said...

peh...sedap 2....melelh air liur tngok gmbar nie....hehe

afraliza said...

Afizz: ofkos la sdp..la ni terngiang2 lg kesedapan depa..haha..xleh tidoq mlm..

afraliza said...

dawooz: sdp gile..meleh air liuq xpe jgn meleleh air hidung sudah..

afraliza said...

Syed Hilmi Syed Yahya: mmg sdp..maila melaka lagi..mkn ikan bakar pulak..

ain zuraini said...

sdp ek kat situ?? selalu pi melaka makan kat umbai terpung jek. nmpk gak org suka pegi parameswara ni..kena try nnt nie..bile lg nakpi melaka ek?? hehehehe

afraliza said...

ain zuraini: mmg sdp kat cni..nak dtg mlk nnt roger2 la yek..